Tartar Cu Friptură Coreeană

Tartar Cu Friptură Coreeană
Tartarul de friptură coreeană necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Epicurious. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de sare kosher, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tartar Cu Friptură Coreeană, Steak Tartare, și Steak Tartare.

Instrucțiuni

1
Cojiți 1 sfert de pere; tăiați în cuburi foarte mici (aproximativ 1/8").
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Se pune într-un castron mic șitoss cu 1/4 linguriță suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Tăiați restulpere de pere în felii subțiri.
4
Așezați într-un castron mediu și aruncați cu 1 linguriță rămasă suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți scallions, sos de soia, 1 linguriță de semințe de Sesam, ulei de susan, usturoi și piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați filet mignon și pearcubes și aruncați ușor până când sunt combinate;condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
(tub Mare)(tub Mare)
7
Puneți cu grijă Tartarul peste felii de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
8
Se presară cu restul de 1 linguriță semințe de susanși garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista