Prăjituri Cu Budincă Cu Ciocolată Chipotle
Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amărui, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri Cu Ciocolată Boca Negra, Prăjituri Cu Budincă De Ciocolată-Pecan, și Prăjituri Cu Budincă De Ciocolată Aburită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.unt opt ramekine de 6 uncii și praf cu zahăr, eliminând excesul. Aduceți sucul de portocale și zahărul la fiert într - o cratiță de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă sirop fierbinte peste ciocolată într-un castron mare, amestecând până se topește ciocolata.
Adăugați untul câte o bucată și bateți până se topește.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare, apoi amestecați pasta de chile, făina și sarea. Împărțiți între ramekins și coaceți într-o baie de apă fierbinte pe raftul din mijloc al cuptorului, neacoperit, până când doar ferm și partea de sus începe să se crusteze, 50 până la 60 de minute.
Transferați ramekinele cu clești pe o suprafață de lucru și lăsați să stea 2 minute, apoi desfaceți prăjiturile calde direct pe farfuriile de desert (vor fi dificil de mișcat odată ce aderă).Dacă doriți să păstrați cu o masă tradițională tematică mexicană, săriți căpșunile și faceți acest sos neobișnuit de tomatillo dulce pentru a însoți prăjiturile.Sos Dulce Tomatillo
Servește 88 de tomatillos, tăiate în sferturi1 / 2 cană zahăr brun1 băț de scorțișoară1 fasole de vanilie, lungime înjumătățită1 / 4 cană apă
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie.
Se toarnă sosul rămas într-un blender și pur.Facebook
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior