Prăjituri calde Johnny cu mure

Prăjituri calde Johnny cu mure
Prăjiturile calde Johnny cu mure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Prăjituri Johnny Griddle, Jamaican Johnny Cakes, și Fără Gluten Johnny Cakes-Johnnycakes – Jonnycakes-Hoecakes.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, mierea și 1/4 linguriță de coajă de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana cand amestecul ajunge la 43°, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați drojdie; acoperiți și abrupți 15 minute sau până când drojdia începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți împreună făina de porumb și amestecul de lapte într-un castron până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute. În timp ce aluatul crește, puneți murele într-un castron; se presară cu 3 linguri de zahăr. Se amestecă sucul de lămâie și restul de 3/4 linguriță de coajă de lămâie; lăsați fructele de pădure să stea la temperatura camerei 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți albușurile la viteză mică cu un mixer electric până se spumează. Cu mașina care funcționează la nivel scăzut, adăugați 2 linguri de zahăr rămase, 1/2 lingură la un moment dat. Creșteți viteza la mediu și bateți până se formează vârfuri medii-rigide. Odată ce aluatul a crescut și a absorbit cea mai mare parte a lichidului, pliați o treime din albușurile bătute în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați o a doua treime din amestecul de albuș de ou în aluat și pliați până se încorporează bine. Îndoiți albușurile rămase, având grijă să nu amestecați prea mult sau să dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați aluat, 2 linguri rotunjite la un moment dat, pentru a forma prăjituri de mărimea dolarilor de argint. Gatiti prajiturile 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc si se fierb.
8
Transferați pe o farfurie și păstrați la cald. Repetați cu untul rămas și aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Serviți mure și sucuri macerate peste prăjituri și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista