Prânz cu sac: fasolea roșie și orezul lui Mark Bittman
Pranz sac: fasole roșie Mark Bittman și orez ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 822 calorii, 13g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă, Tocană rapidă și ușoară de morcovi, spanac și orez a lui Mark Bittman, și Prânz sac: salată de fasole și ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o oală mare cu apă pentru a acoperi. Întoarceți focul la mare și aduceți la fierbere; degresați spuma dacă este necesar. Acoperiți ușor și gătiți la foc mic, amestecând foarte ocazional; adăugați apă suplimentară dacă este necesar.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și gătiți usturoiul și legumele la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați pudra de chili (sau condimentele alternative) și amestecați.
Adăugați roșiile, dați focul la mediu-mic și gătiți, amestecând, până când roșiile se descompun, 10-15 minute.
Când fasolea este aproape complet gătită (după aproximativ o oră sau o oră și 15 minute; începeți să verificați frecvent după 50 de minute, deoarece depinde mult de fasolea dvs.), amestecați legumele și roșiile preparate în fasole. Gătiți până când fasolea este gătită și complet fragedă (continuați să gustați și să verificați; acesta este secretul gătitului fasolei, cel puțin pentru mine, să nu renunț până nu sunt gata). Aruncați frunzele de dafin, dacă le-ați folosit, și condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți 3 căni din amestecul de fasole-legume într-o altă cratiță, una care poate ține cel puțin dublul volumului lor confortabil. (Probabil veți avea mai mult de 3 căni de fasole și legume; congelați excesul.) Dacă fasolea din cratiță înoată în lichid, gătiți-le ușor până când sunt umede, dar nu inundate.
Adăugați orezul și laptele de cocos încălzit la fasole și legume. Acoperiți și dați focul la minim. Gatiti aproximativ 20 de minute, sau pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit. Dacă este necesar, descoperiți și ridicați focul la mediu-mare; gătiți, amestecând, până când lichidul este absorbit. Se condimentează cu sare și piper, se ornează cu pătrunjel sau coriandru și se servește. O liniuță sau două de Tabasco au un gust foarte bun cu laptele de cocos.