Prune cu Burrata și linte prăjită crocantă

Prune cu Burrata și linte prăjită crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prunele cu Burratan și linte prăjită crocantă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, linte, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine prăjite și capere cu linte crocantă, Linte Îmbrăcată Cu Mere Cu Cartofi Noi Și Salată Crocantă, și Prune Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
6
Scoateți din cuptor și glisați pergamentul de pe foaie și pe blat pentru a se răci. Încercați să păstrați lintea pe loc în timpul acestui transfer. Odată răcite, acestea pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Această rețetă face mai mult decât aveți nevoie pentru prune și burrata.Asamblați placa: pe un platou de servire de dimensiuni medii, deschideți o minge de burrata, expunând interiorul cremos. Lăsați cealaltă minge intactă, astfel încât să rămână cât mai proaspătă în timpul prezentării. Oaspeții pot intra în el după cum este necesar mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
LinteLinte
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți feliile de prune uniform în jurul platoului, permițând unor felii să stea chiar pe burrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PrunePrune
8
Presărați deasupra aproximativ ceașcă de linte prăjită crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
9
Se ornează cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
10
Serviți cu balsamicul pe lateral, deoarece este nevoie doar de cea mai mică ploaie pentru a spori aromele dulci și cremoase ale combinației de fructe și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FructeFructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista