Prune cu Burrata și linte prăjită crocantă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prunele cu Burratan și linte prăjită crocantă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, linte, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine prăjite și capere cu linte crocantă, Linte Îmbrăcată Cu Mere Cu Cartofi Noi Și Salată Crocantă, și Prune Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
Scoateți din cuptor și glisați pergamentul de pe foaie și pe blat pentru a se răci. Încercați să păstrați lintea pe loc în timpul acestui transfer. Odată răcite, acestea pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Această rețetă face mai mult decât aveți nevoie pentru prune și burrata.Asamblați placa: pe un platou de servire de dimensiuni medii, deschideți o minge de burrata, expunând interiorul cremos. Lăsați cealaltă minge intactă, astfel încât să rămână cât mai proaspătă în timpul prezentării. Oaspeții pot intra în el după cum este necesar mai târziu.
Întindeți feliile de prune uniform în jurul platoului, permițând unor felii să stea chiar pe burrata.
Presărați deasupra aproximativ ceașcă de linte prăjită crocantă.
Se ornează cu frunze de busuioc.
Serviți cu balsamicul pe lateral, deoarece este nevoie doar de cea mai mică ploaie pentru a spori aromele dulci și cremoase ale combinației de fructe și brânză.