Prune Coapte Cu Sos De Cremă De Portocale
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Prunele coapte cu sos de cremă de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, sos de cremă de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cremă De Portocale Și Curmale, Sos De Cremă Cu Parfum De Portocale, și Malabi (cremă de lapte cu sos de coniac de portocale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Sosul De Cremă De Portocale.
Așezați prunele într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă suc de mere peste prune.
Coaceți la 400 timp de 18 până la 20 de minute sau doar până când prunele sunt fragede.
Lasă să se răcească ușor.
Puneți prunele calde și sucul în mod egal în feluri de mâncare individuale de desert. Se acoperă cu sos de cremă de portocale.