Prosciutto și Fontina-piept de pui umplut
Sânii de pui umpluți cu Prosciutto și Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, făină, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui umplut cu Prosciutto și Fontina, Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare, și Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prosciutto în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc.
Adăugați rozmarin și usturoi la tigaie; saut 1 minut. Puneți amestecul de prosciutto într-un castron; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă brânza fontina; pus deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 2 linguri de amestec de prosciutto în fiecare buzunar; apăsați ușor pentru a aplatiza.
Presărați puiul uniform cu piper.
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până la măcinat fin.
Așezați firimiturile de cracker într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un alt vas superficial.
Combinați albușurile de ou și muștarul într-un alt vas superficial, amestecând amestecul cu un tel.
Lucrând cu o jumătate de piept de pui la un moment dat, dragați puiul în făină, scuturând excesul. Scufundați puiul în amestecul de albuș de ou, permițând scurgerea excesului. Înveliți puiul complet cu firimituri de cracker. Pune deoparte. Repetați procedura cu puiul rămas, făina, amestecul de albuș de ou și firimiturile de cracker.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și gata.