Prosciutto și Brie Calzone cu Apple
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Prosciutto și Brie Calzone cu Apple. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 920 calorii, 29G de proteine, și 49G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă caldă, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Prosciutto, sandvișuri cu ceai de mere și Brie cu unt de salvie, Prosciutto și Brie pe baghetă, și Căpșuni cu Prosciutto și Brie.
Instrucțiuni
Pentru aluat: în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat, înfloriți drojdia combinându-l cu apă caldă și zahăr. Se amestecă ușor pentru a se dizolva, apoi se lasă să stea 5 minute până când apare spumă. Porniți mixer pe scăzut și se adaugă încet făina, 1 cană la un moment dat.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline și se adaugă sare. Când aluatul începe să se unească, creșteți viteza la mediu. Opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig.
Se amestecă până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, aproximativ 10 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și pliați-l de câteva ori. Formați aluatul într-o rundă și așezați-l într-un bol cu ulei, întoarceți-vă pentru a acoperi întreaga bilă cu ulei, astfel încât să nu formeze o piele. Acoperiți cu folie de plastic sau prosop umed și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute. Testați aluatul apăsând 2 degete în el. Dacă rămân liniuțe, aluatul este crescut în mod adecvat. Când este gata, frământați ușor aluatul și împărțiți-l în 4 bile.
Presărați rundele ușor cu făină, acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute. Acest lucru va relaxa aluatul, facilitând întinderea.
Puneți o piatră de pizza în cuptor și preîncălziți la 400 de grade F. Dacă nu aveți o piatră, pur și simplu ungeți o tigaie.
Rotiți sau întindeți discurile de aluat în cercuri de 10 inci, lăsați aluatul ușor gros, astfel încât umplutura să nu se scurgă.
Așezați jumătate din prosciutto, mere, Brie și salvie pe 1 parte a aluatului rotund și periați marginea exterioară cu spălarea ouălor pentru a ajuta la formarea unui sigiliu. Îndoiți aluatul pentru a închide umplutura și a forma o cifră de afaceri mare.
Rotiți marginile cu degetele pentru a închide bine și pentru a preveni scurgerea.
Tăiați câteva tăieturi în partea de sus pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii și periați cu spălarea ouălor. Repetați cu rundele rămase.
Presărați o coajă de pizza (sau o tigaie pregătită) cu făină de porumb și transferați cu grijă calzonele.
Coaceți direct pe piatra de pizza timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc.
Lăsați calzonele să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere pentru a permite setarea brânzei.