Prosciutto, smochine proaspete și sandvișuri Manchego

Prosciutto, smochine proaspete și sandvișuri Manchego
Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 248 calorii. Dacă aveți smochine, prosciutto, gem de smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie, Verdeață mixtă cu prosciutto de rață, gutui, Manchego și arțar-t, și Sandvișuri cu șuncă și Manchego cu gem de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1 linguriță de muștar peste 4 felii de pâine. Aranjați 1/4 cană de rucola peste fiecare felie de pâine. Împărțiți prosciutto uniform peste feliile de pâine; acoperiți uniform cu felii de brânză și smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Întindeți 1 1/2 linguriță gem peste 4 felii de pâine rămase. Completați fiecare porție cu 1 felie de pâine, cu partea de gem în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
GemGem
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista