Prosciutto-creveți înveliți cu Mozzarella și busuioc

Creveți înveliți în Prosciutto cu Mozzarellan și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 832 calorii, 66g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați căldura grătarului: mediu-înalt, prosciutto, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pepene galben și Mozzarella cu Prosciutto și busuioc, Smochine marinate cu prosciutto, mozzarella și busuioc, și Salată De Smochine Cu Prosciutto, Mozzarellan Proaspăt Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând cu un creveți la un moment dat, faceți o fantă de aproximativ 3/4 inch lungime ca bază de creveți.
Așezați o felie de mozzarella în fantă tăiată, apoi înfășurați baza de creveți cu o frunză de busuioc, urmată de o felie de prosciutto. Repetați cu restul de creveți.
Într-un castron mic, amestecați untul topit, sucul de lămâie și piperul negru după gust.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Creveți la grătar la foc mare până când chipsurile de prosciutto și creveții se gătesc doar, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe un platou și se unge cu unt de lămâie.