Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pronto Chicken Fajitas. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 468 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, fâșii de pui din sud-vest gata de utilizare, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 85%. Rețete similare sunt Fiesta Pui Pronto, Pui Cacciatore " Pronto, și Pui Cacciatore Pronto.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati fasii de piper si ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fâșiile de pui, coriandru, sare, usturoi praf și piper; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fajitas în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.