Profiterole cu sos de ciocolată

Profiterole cu sos de ciocolată
Profiteroles cu sos de ciocolată este o farfurie laterală care servește 12. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Profiterole cu sos de ciocolată, Profiterole cu sos de ciocolată și înghețată, și Profiterole cu sos de ciocolată scorțișoară-cayenne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Pentru a face pateul un choux: într-o cratiță cu fundul greu, aduceți apa, untul, zahărul și sarea la fierbere ușoară la foc mediu-mare, amestecând pentru a topi complet untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați toată făina și praful de copt simultan și continuați să amestecați până când toată făina este încorporată și aluatul devine o masă care se îndepărtează de părțile laterale ale oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc și se răzuie aluatul într-un bol de amestecare. Folosind un mixer în picioare sau de mână, bateți aluatul la viteză medie pentru a-l răci puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ouăle, câte 1, oprindu-vă să răzuiți periodic părțile laterale ale bolului. Când toate ouăle au fost încorporate, aluatul trebuie să fie o pastă groasă, netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Formați 24 de movile de dimensiunea mingii de golf pe foaia de copt căptușită la aproximativ 2 inci distanță, permițându-le să se răspândească; păstrați movilele cât mai înalte și rotunde posibil. Puteți folosi o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea sau o lingură mare, la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Introduceți tigăile în cuptor și coaceți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F. și continuați să gătiți timp de 25 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului și nu scoateți tigăile din cuptor până când pufurile nu sunt ferme la atingere. Profiterolele ar trebui să fie maro auriu și bine înălțate. Lăsați cojile să se răcească înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Folosind un cuțit zimțat, feliați pufurile de patiserie aproape în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
9
Așezați 3 profiterole pe fiecare farfurie de desert și umpleți cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
10
Stropiți sosul de ciocolată deasupra; garnisiți cu zahăr de cofetari și mentă proaspătă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
11
Combinați smântâna și untul într-o cratiță mică cu fundul greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
12
Încălziți amestecul până când apar bule în jurul părților laterale ale oalei, dar nu lăsați crema să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se amestecă ciocolata și vanilia; se ia de pe foc și se amestecă până se topește ciocolata și sosul este neted. Poate fi servit cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista