Produse De Patiserie Cu Mai Multe Straturi Umplute Cu Nuci Din Orientul Mijlociu (Baklava)

Produse De Patiserie Cu Mai Multe Straturi Umplute Cu Nuci Din Orientul Mijlociu (Baklava)
Patiseria multistratificată umplută cu nuci din Orientul Mijlociu (Baklava) este o vegan desert. Această rețetă servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți apă, scorțișoară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Limonadă Din Orientul Mijlociu, Pizza Din Orientul Mijlociu, și Burgeri Din Orientul Mijlociu.

Instrucțiuni

1
Pentru a face siropul: amestecați zahărul, apa, sucul de lămâie și, dacă utilizați, siropul de porumb, bețișoarele de scorțișoară și/sau cuișoarele la foc mic până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute. Nu mai amestecați, creșteți focul la mediu și gătiți până când amestecul este ușor siropos, aproximativ 5 minute (se va înregistra 225 de grade pe un termometru cu bomboane). Aruncați bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Lasă să se răcească.
1
Combinați toate ingredientele de umplere.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți o tigaie de copt de 12 pe 9 inci sau 13 pe 9 inci sau o tigaie de jeleu de 15 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați o foaie de filo în tigaia pregătită și periați ușor cu unt. Repetați cu încă 7 coli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se întinde cu jumătate din umplutură. Se acoperă cu încă 8 foi, perindând fiecare cu unt. Utilizați orice foi rupte în stratul de mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se întinde cu amestecul de nuci rămas și se termină cu un strat superior de 8 foi, continuând să se perie fiecare cu unt. Tăiați orice margini care depășesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 6 benzi egale pe lungime (aproximativ 1 3/4 inci lățime) prin stratul superior de patiserie. Faceți tăieturi diagonale de 1 1/2 inch pe benzi pentru a forma forme de diamant.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Chiar înainte de coacere, presărați ușor blatul de patiserie cu apă rece. Acest lucru inhibă patiseria de la curling.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Coaceți timp de 20 de minute. Reduceți focul la 300 de grade și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați liniile marcate.
10
Stropiți încet siropul răcit peste baklava fierbinte și lăsați să se răcească cel puțin 4 ore. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei până la 1 săptămână. Dacă baklava se usucă în timp ce este depozitată, stropiți cu puțin sirop fierbinte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Variații
12
În loc să periați fiecare strat de filo cu unt, tăiați baklava necoaptă în diamante până la capăt, stropiți cu 1 cană de ulei vegetal și lăsați să stea 10 minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1
Folosind migdalele și cardamomul în umplutură: omiteți sucul de lămâie și scorțișoara din sirop și adăugați 1/4 cană de apă de trandafiri sau 1 lingură de apă de floare de portocal după ce s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Pentru umplutură, folosiți 2 căni de migdale albite, 2 căni de fistic nesărat, 1/4 cană de zahăr, 1 linguriță de cardamom măcinat și 1 linguriță de scorțișoară măcinată. Zdrobiți 1/4 linguriță de fire de șofran și lăsați să se absoarbă în 3 linguri de unt topit timp de 15 minute și folosiți pentru a peria foaia superioară de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic NesăratFistic Nesărat
Migdale AlbeMigdale Albe
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
șofranșofran
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Lumea deserturilor evreiești, de Gil Marks
3
Simon & Schuster
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Revista