Produse De Patiserie Cu Mai Multe Straturi Umplute Cu Nuci Din Orientul Mijlociu (Baklava)
Patiseria multistratificată umplută cu nuci din Orientul Mijlociu (Baklava) este o vegan desert. Această rețetă servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți apă, scorțișoară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Limonadă Din Orientul Mijlociu, Pizza Din Orientul Mijlociu, și Burgeri Din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
1
Pentru a face siropul: amestecați zahărul, apa, sucul de lămâie și, dacă utilizați, siropul de porumb, bețișoarele de scorțișoară și/sau cuișoarele la foc mic până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute. Nu mai amestecați, creșteți focul la mediu și gătiți până când amestecul este ușor siropos, aproximativ 5 minute (se va înregistra 225 de grade pe un termometru cu bomboane). Aruncați bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
2
Lasă să se răcească.
1
Combinați toate ingredientele de umplere.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți o tigaie de copt de 12 pe 9 inci sau 13 pe 9 inci sau o tigaie de jeleu de 15 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați o foaie de filo în tigaia pregătită și periați ușor cu unt. Repetați cu încă 7 coli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se întinde cu jumătate din umplutură. Se acoperă cu încă 8 foi, perindând fiecare cu unt. Utilizați orice foi rupte în stratul de mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se întinde cu amestecul de nuci rămas și se termină cu un strat superior de 8 foi, continuând să se perie fiecare cu unt. Tăiați orice margini care depășesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 6 benzi egale pe lungime (aproximativ 1 3/4 inci lățime) prin stratul superior de patiserie. Faceți tăieturi diagonale de 1 1/2 inch pe benzi pentru a forma forme de diamant.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Chiar înainte de coacere, presărați ușor blatul de patiserie cu apă rece. Acest lucru inhibă patiseria de la curling.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Coaceți timp de 20 de minute. Reduceți focul la 300 de grade și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați liniile marcate.
10
Stropiți încet siropul răcit peste baklava fierbinte și lăsați să se răcească cel puțin 4 ore. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei până la 1 săptămână. Dacă baklava se usucă în timp ce este depozitată, stropiți cu puțin sirop fierbinte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Variații
12
În loc să periați fiecare strat de filo cu unt, tăiați baklava necoaptă în diamante până la capăt, stropiți cu 1 cană de ulei vegetal și lăsați să stea 10 minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1
Folosind migdalele și cardamomul în umplutură: omiteți sucul de lămâie și scorțișoara din sirop și adăugați 1/4 cană de apă de trandafiri sau 1 lingură de apă de floare de portocal după ce s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Pentru umplutură, folosiți 2 căni de migdale albite, 2 căni de fistic nesărat, 1/4 cană de zahăr, 1 linguriță de cardamom măcinat și 1 linguriță de scorțișoară măcinată. Zdrobiți 1/4 linguriță de fire de șofran și lăsați să se absoarbă în 3 linguri de unt topit timp de 15 minute și folosiți pentru a peria foaia superioară de phyllo.