Produse De Patiserie Cu Ciocolată De Nucă De Cocos
Produsele de patiserie cu ciocolată de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 717 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, nucă de cocos, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 81%. Încercați Produse De Patiserie Simple Cu Nucă De Cocos Și Gem, Produse de patiserie cu ciocolată și alune, și Produse de patiserie cu ciocolată-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric într-un bol de dimensiuni medii până la crem.
Adăugați 1/2 cană zahăr pudră și vanilie; bateți până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos.
Rotiți 1 foaie de patiserie cu puf într-un dreptunghi de 12" x 12". (Patiseria va fi subțire.)
Tăiați în 9 (4") pătrate. Stivați 2 secțiuni de ciocolată, chiar în afara centrului, pe fiecare pătrat; ciocolată de top cu 1 amestec de linguriță de nucă de cocos.
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic. Periați ușor marginile pătratelor cu amestec de ouă; pliați în triunghiuri. Sigilați marginile cu o furculiță.
Așezați produse de patiserie pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Repetați procedura cu foaia rămasă de patiserie, ciocolată (rezervați secțiuni suplimentare de ciocolată pentru o altă utilizare) și amestec de nucă de cocos.
Perie restul de ou se spală peste partea de sus de produse de patiserie.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până la aur. Se răcește pe foi de copt 5 minute; transferați pe rafturi pentru a se răci complet. Cerneti zaharul pudra peste produse de patiserie.