Principala provocare: Barramundi la grătar cu creveți și scoici Sotate Wasabi într-un bulion Asiatic

Principala provocare: Barramundi la grătar cu creveți și scoici Sotate Wasabi într-un bulion Asiatic
Principala provocare: Barramundi la grătar cu creveți și scoici Sotate Wasabi într-un bulion asiatic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, șalotă, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Principala provocare: Barramundi la grătar cu creveți și scoici Sotate Wasabi într-un bulion Asiatic, Bulion Asiatic Cu Creveți Pocați, Scoici Și Tăiței Soba, și Principala provocare: ciuperci citrice chili roșii cu dovlecei la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 3 linguri ulei de susan la foc mediu. Pentru tigaie, adăugați creveții tocați, scoicile tocate, șalotele și usturoiul. Gatiti pana devine usor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mirinul, sosul de soia, oțetul de orez și fierbeți aproximativ 5 minute. Se amestecă în apă și 1 cană de coriandru și se fierbe. Coborâți focul și fierbeți bulionul până se reduce cu 1/3, aproximativ 20 de minute. Se strecoară lichidul și se aruncă solidele. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
BulionBulion
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
3
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Combinați coriandrul rămas, busuiocul, ceapa verde și morcovul într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MorcovMorcov
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Condimentează fileurile cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie și fulgi ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Între timp, într-un castron mic, aruncați creveții întregi și scoicile în wasabi și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie medie de sote, încălziți 1 lingură de ulei de susan rămas la foc mediu. Gatiti crevetii intregi si scoicile pana devin aurii pe ambele parti. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
WasabiWasabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Așezați 1/4 linguriță de sos de chili în fundul fiecărui bol de supă. Puneți o parte din bulion în fiecare castron. Se amestecă pentru a amesteca ușor bulionul și sosul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
8
Așezați 1 file de pește în bulion, apoi înconjurați peștele cu 1 creveți și 1 scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
BulionBulion
PeștePește
9
Se ornează cu coriandru tocat, busuioc, ceapă verde și amestec de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MorcovMorcov
BusuiocBusuioc
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Heinz Eifel Shine Gewurztraminer. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Heinz Eifel Shine Gewurztraminer
Dulceața lui Gew ar putea compensa condimentul din bucătăria asiatică. Se potrivește bine cu brânza și vânatul sălbatic cărnos, gras (gras). Somonul afumat este un meci deosebit de bun.Vegan
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista