Praz și sparanghel Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prazul și sparanghelul Frittatan. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 379 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, brânză fontina, ouă omega-3 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Praz Și Sparanghel Frittata, Praz Și Sparanghel Frittata, și Sparanghel și praz Frittata.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă rezistentă la broiler, cu diametrul de 10 inci, la foc mediu.
Adăugați praz și saut 4 minute.
Se adaugă sparanghelul și ciupercile shiitake, se presară ușor cu sare și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Bateți ouăle, 3/4 cană de brânză Fontina, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; pliați ușor pentru a combina. Gatiti pana aproape gata.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză Fontina și parmezan peste. Se fierbe până când frittata este umflată și brânza începe să devină aurie, aproximativ 3 minute.
Tăiați în pene și serviți.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 385,11; % calorii din grăsimi 58,9; grăsimi (g) 25,18; grăsimi saturate (g) 12,75; colesterol (mg) 481,32; carbohidrați (g) 15,20; fibre dietetice (g) 3,10; zaharuri totale (g) 4,40; carbohidrați neți (g) 12,10; proteine (g) 24,81