Praz și porumb gratinat
Prazul și porumbul gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 321 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet panko, sare și piper, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Praz Gratinat, Praz Gratinat, și Praz și cartofi gratinați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți o cratiță mică cu apă sărată la fiert la foc mediu și adăugați boabele proaspete de porumb. Gatiti aproximativ 3 pana la 4 minute. Tulpina și se adaugă la un castron mic. Pune deoparte.
Spălați bine prazul, asigurându-vă că îndepărtați toată granulația și nisipul care este ascuns între frunze. Pe o placă de tăiere, tăiați prazul pe jumătate pe lungime, apoi feliați în jumătăți de lună.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul și prazul și sotati până la moale.
Adăugați porumbul alb și continuați să gătiți timp de aproximativ 5 minute, permițând evaporarea apei.
Adăugați smântâna grea și parmezanul și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați amestecul într-o farfurie rezistentă la cuptor. Se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Amestecați firimiturile de pâine panko, arpagicul și pătrunjelul împreună într-un bol mic.
Presărați amestecul de firimituri peste praz și porumb și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.