Pui cu orez curry
Puiul cu orez curry este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 858 calorii, 38g de proteine, și 44G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de apă, ulei vegetal, cuburi de bouillon de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu orez curry, Tartele de pui și orez curry, și Caserola de pui și orez curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pui brun în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare; acoperiți și gătiți încă 20 de minute sau până când ați terminat.
Îndepărtați puiul, rezervând picăturile în tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați morcovul, mărul tocat și orezul în tigaie; gătiți, amestecând des, până când morcovul și mărul sunt fragede. Se amestecă 6 căni de apă, bouillon, piper lichid, dacă se dorește, și curry; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă smântâna; se transferă în vasul de servire. Top amestec de orez cu pui; se presara cu ceapa verde. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Topiți untul într-o tigaie mică; adăugați felii de mere și sotati 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă orezul și puiul și se acoperă cu felii de mere.