Praline Sundae Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți marshmallows, extract de vanillan, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Afine Migdale Praline Sundae, Sundae de cireșe-ciocolată cu pralină condimentată-migdale, și Sundae Caramel sărat cu banane și pralină Pecan.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mic. Se amestecă zahărul brun, marshmallows, siropul de porumb și sarea. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute. Se amestecă laptele evaporat, nucile pecan și vanilia; se amestecă bine.