Praline Pumpkin Pie II
Praline Pumpkin Pie II este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 284 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, Buzdugan măcinat, nuci pecan măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C.) Într-un castron mic, combinați nuci pecan, 1/3 cană zahăr brun și unt. Apăsați ferm în partea de jos a cojii de plăcintă necoapte.
Coaceți în cuptor 10 minute.
Scoateți crusta din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C.)
Într-un castron mare, combinați ouăle, dovleacul, 2/3 cană zahăr brun, făină, cuișoare, Buzdugan, scorțișoară, sare și ghimbir. Se amestecă în smântână până când amestecul este neted și cremos.
Se toarnă în coajă parțial coaptă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când umplerea este setată.