Praline Pumpkin Pie II

Praline Pumpkin Pie II
Praline Pumpkin Pie II este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 284 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, Buzdugan măcinat, nuci pecan măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C.) Într-un castron mic, combinați nuci pecan, 1/3 cană zahăr brun și unt. Apăsați ferm în partea de jos a cojii de plăcintă necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptor 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți crusta din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, combinați ouăle, dovleacul, 2/3 cană zahăr brun, făină, cuișoare, Buzdugan, scorțișoară, sare și ghimbir. Se amestecă în smântână până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
BuzduganBuzdugan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în coajă parțial coaptă.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când umplerea este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista