Prajituri topite cu ciocolata condimentata

Prajituri topite cu ciocolata condimentata
Prăjiturile topite cu ciocolată condimentată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 2 și costă 1,35 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 610 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, gălbenuș de ou, zahăr de cofetă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Prăjiturile de ciocolată topită condimentate de iarnă cu înghețată rom și ghimbir , prăjiturile americane – prăjituri cu ciocolată topită și prăjiturile cu ciocolată topită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topește untul și ciocolata; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă vinul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Galbenus De Ou2 Lingurite Galbenus De Ou
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Într-un castron mic, bate oul, gălbenușul de ou și zahărul de cofetă până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Se amestecă făina, ghimbirul și scorțișoara până se omogenizează bine. Se bate treptat amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați în două unse 6 oz. ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Puneți ramekins pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți la 425° timp de 10-12 minute sau până când un termometru introdus lângă centru arată 160° și părțile laterale ale prăjiturii sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoatem din cuptor si lasam sa stea 1 minut. Treceți un cuțit în jurul marginilor ramekinelor; răsturnați pe farfurii de desert. Pudrați cu zahăr de patiserie suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista