Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4
Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 452 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, cârpă de legume prăjită, brânză mozzarella grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de orez sălbatic și brun, Salată de orez brun și sălbatic, și Orez Sălbatic Brun Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 cesti de bulion pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; capac.
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adauga ceapa; saut pana se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați orez brun și orez sălbatic; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Orez Sălbatic
7
Adăugați vin; gatiti pana se absoarbe, aproximativ 2 minute. Se amestecă 2 căni de bulion cald; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
8
Adăugați 2 căni de bulion cald; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați 2 căni de bulion cald; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când orezul este aproape fraged, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Descoperiți; fierbeți până când orezul este fraged și bulionul este absorbit, amestecând des și adăugând bulion cu 1/4 cană dacă orezul nu este fraged, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă mozzarella; Se condimentează cu piper. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Piper
Bulion
Orez
10
Se amestecă pesmetul și parmezanul în vasul de plăcintă. Tapetați foaia de copt cu folie de plastic. Folosind mâinile umezite, împărțiți amestecul de orez în 6 porții egale; apăsați fiecare porție în patty cu diametrul de 31/2 inch. Întoarceți cu grijă fiecare în amestec de pesmet, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Orez
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Formă De Plăcintă
11
Așezați pe foaia de copt pregătită. Capac; se răcește cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați 3 prăjituri de orez în tigaie; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și prăjituri de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Transferați prăjiturile de orez în farfurii. Lingură de legume prăjită Rag de legume alături de.