Prajituri cu conserve de afine cu vanilie

Prajituri cu conserve de afine cu vanilie
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile cu conserve de afine cu vanilie ar putea fi o rețetă minunată, fără lactate, de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 1037 de calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,2 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită nucă de cocos, amestec de brioșe cu afine, suc de afine și scorțișoară măcinată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57%, care este solid. Prăjiturile cu cremă de vanilie, prăjiturile de sărbători ușoare și pufoase, rulourile de cină cu afine și vanilie din cereale integrale cu unt de arțar din boabe de vanilie și prăjiturile cu gustări cu vanilie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați interiorul a 5 conserve de afine (sau similare) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (17 1/2 Uncii) Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)2 Cutii (17 1/2 Uncii) Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)
Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de brioșe, sucul, merisoarele (păstrați conținutul rămas din celelalte 3 conserve pentru clătite!), nucă de cocos, vanilie, scorțișoară și ou. Se amestecă pentru a combina. Împărțiți aluatul printre conservele pregătite și puneți conservele pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Coaceți în cuptor timp de 25 până la 30 de minute sau până când testerul iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista