Prajituri cu bijuterii
Bijuteriile sunt un desert care servește 72. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 130 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Dacă aveți la îndemână stafide, zahăr, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 10% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Bijuteriile cu nucă de cocos , bijuteriile din dantelă și orezul cu bijuterii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol, cremă untul și zahărul.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână. Se amestecă stafidele, nucile, cireșele și ananasul; amesteca bine. Modelați în 2 inchi. rulouri; înfășurați în hârtie cerată sau folie. Congelați cel puțin 2 ore.
Tăiați în 1/4 inchi. felii; așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe gratele de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "