Prajiturele Albe Belgiene Mat
Mată belgian Alb prajiturele este un fără lactate rețetă cu 24 de porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, cremă de tartru, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Prajiturele Albe Belgiene Mat, Cupcakes albe belgiene cu glazură portocalie, și Biscuiți Belgieni Cu Bere Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. În castron mare, bate toate ingredientele cupcake cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou, sarea și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și apa până se amestecă bine. Acoperiți și încălziți până la fierbere la foc mediu. Descoperiți și fierbeți 4 până la 8 minute, fără a amesteca, la 117°-248f pe termometrul cu bomboane.
Se toarnă siropul fierbinte foarte încet în flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză mică.
Adăugați vanilie, coaja de portocală și sucul de portocale. Bateți la viteză mare 7 până la 10 minute sau până când se formează vârfuri rigide și partea laterală a bolului este rece la atingere. Prajiturele Frost.
Se ornează cu coajă de portocală. A se păstra la frigider.