Prajitura umeda de sifon cu lamaie
Rețeta Moist Lemon Chiffon Cake se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 226 de calorii. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor este destul de prost. Moist Marble Chiffon Cake, Tortul Meyer de șifon cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie și prăjitură de șifon cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Cerne împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea; bateți treptat amestecul de lămâie până la omogenizare. Într-un castron mic, bate albușurile spumă.
Se adauga crema de tartru; bate până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor în amestecul de lămâie.
Se toarnă într-un 10-in neuns. tigaie tub cu fund detasabil.
Coaceți la 325° timp de 45-55 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet.
Scoateți tortul pe un platou de servire.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "