Prajitura umeda de sifon cu lamaie

Prajitura umeda de sifon cu lamaie
Rețeta Moist Lemon Chiffon Cake se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 226 de calorii. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor este destul de prost. Moist Marble Chiffon Cake, Tortul Meyer de șifon cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie și prăjitură de șifon cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Cerne împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea; bateți treptat amestecul de lămâie până la omogenizare. Într-un castron mic, bate albușurile spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 7)Albusuri De Ou (aproximativ 7)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se adauga crema de tartru; bate până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor în amestecul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Se toarnă într-un 10-in neuns. tigaie tub cu fund detasabil.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți la 325° timp de 45-55 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți tortul pe un platou de servire.
6
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista