Prajitura de ovaz cu ciocolata
Tort cu ciocolată cu ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 15. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 de calorii, 4 g de proteine și 16 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită cacao de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Prajitura de ovăz cu ciocolată, Prajitura cu condimente de ovăz și afine cu nucă de cocos, ciocolată și nuci pecan și Crepe de ovăz fără gluten cu roșcove, ciocolată sau ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți fulgii de ovăz și untul într-un castron mare; se toarnă apă peste și se lasă să se răcească 20 de minute.
Adăugați cacao și bateți bine. Bateți zaharurile, ouăle și vanilia.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la aluat.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Se presară cu fulgi de ciocolată și nuci.
Coaceți la 350° timp de 45 de minute până se termină testele de prăjitură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.