Cireșe în zăpadă

Cireșe în zăpadă
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 242 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de migdale, cireșe, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cireșe în zăpadă, Cireșe în zăpadă, și Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci cu ulei vegetal, ștergând orice exces cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Presărați gelatina peste apă într-un vas mare rezistent la căldură pentru a înmuia 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți laptele și zahărul la fiert într-o cratiță de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați în amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Adăugați extract de migdale și bateți rapid până când laptele este spumos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă în vasul de copt și se congelează 15 minute (pentru a seta spuma), apoi se răcește, neacoperit, la frigider până când este ferm, cel puțin 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Fierbeți cireșele, zahărul și portul într-o cratiță grea de 1 litru curățată, neacoperită, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece și răciți-o la frigider până când este siropoasă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
ApăApă
PortPort
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
1
Folosind un cuțit înmuiat în apă fierbinte, tăiați gelatina în pătrate de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Scoateți pătratele din vas cu o spatulă și împărțiți, cu părțile spumoase în sus, între 6 farfurii răcite. Lingurați cireșele în Port peste pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1
* Gelatina poate fi răcită cu până la 2 zile înainte (acoperiți după 45 de minute).* Cireșele din Port pot fi răcite (fără bol cu apă cu gheață), acoperite, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CireșeCireșe
GelatinăGelatină
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Fiecare porție (folosind 1% lapte) conține aproximativ 152 de calorii și mai puțin de 1 gram de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1% Lapte1% Lapte
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista