Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide

Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide
Ai nevoie de un desert fără gluten? Prajitura de ciocolata fara faina cu inghetata cu unt de arahide ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 12. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 de calorii, 8 g de proteine și 37 g de grăsimi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită gălbenușuri de ou, ciocolată, lichior de cafea și ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de lingură de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați prăjitura cu înghețată de ciocolată cu unt de arahide, prăjitură cu unt de arahide în tigaie {fără făină} cu înghețată caramel Macchaito și prăjitură cu înghețată cu ciocolată și unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți laptele și zahărul până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si imbraca dosul unei linguri. Transferați rapid într-un bol; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți în apă cu gheață și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă smântâna și vanilia. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Pentru prajitura, lasa albusurile sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-o cratiță grea mică, topește ciocolata și untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc; se bate gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Într-un castron mare, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul la maxim până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Se pliază în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Transferați într-un 13-in uns și înfăinat. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Coaceți la 325° timp de 20-25 de minute sau până când se fixează. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați în 12 bucăți.
12
Pentru sos, intr-un castron mic, batem galbenusurile si zaharul. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna groasă și pudra de espresso până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Bateți o cantitate mică în amestecul de gălbenușuri. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Se ia de pe foc; se amestecă în lichior. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
15
Serviți prăjitura cu înghețată și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
16
Ornați porțiile cu ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura de ciocolată fără făină. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista