Prajitura cu zahar brun-condiment cu mere caramelizate
Tortul cu zahăr brun-condiment cu mere caramelizate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți unt, mere, praf de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de condimente cu zahăr brun cu smântână și mere caramelizate, Tort cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai fundul tăvii pătrate de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, bateți untul, 1/2 cană zahăr brun și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează; bate la viteză medie până se combină bine. La viteză mică, bateți în făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, ghimbir, nucșoară, cuișoare, sare și smântână până se amestecă; bate la viteză medie 1 minut. Se amestecă mărul tocat. Puneți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți tortul pe placa de servire rezistentă la căldură. Tort rece aproximativ 30 de minute.
5
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți mere feliate și 1 cană de zahăr brun la foc mediu-mare 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional sau până când merele sunt fragede și caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mare și adânc răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mică până când crema începe să se îngroașe. Creșteți treptat viteza la mare și bateți doar până se formează vârfuri moi. Lingurați merele caramelizate peste tort. Se acoperă cu păpuși de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos