Tortul cu budincă de lămâie este un desert care servește 2. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Dacă aveți zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Rulă de prăjitură de lămâie cu umplutură de lemon curd , budincă delicioasă de lămâie și plăcintă cu budincă de lămâie .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bate gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurite Condiment Pentru Carne
2
Se adauga zaharul, laptele, faina, zeama de lamaie, coaja si sarea; bate pana se omogenizeaza. Bate albușul până se formează vârfuri tari; amestecați ușor în amestecul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Cutie (14 Uncii) Segmente De Mandarine Cu Sirop
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mandarine Segents Cu Sirop
2 Cani Jumatate Si Jumatate Sau 1 1/2 Cani Lapte
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
3
Se toarnă în două 6 oz neunse. cupe de cremă (cupele vor fi foarte pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
4
Așezați paharele într-un recipient de 8 inci. tava patrata de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Macaroane, Zdrobite
5
Turnați apă clocotită în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
6
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și blatul este auriu.