Prajitura cu budinca de lamaie
Tortul cu budincă de lămâie este un desert care servește 2. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Dacă aveți zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Rulă de prăjitură de lămâie cu umplutură de lemon curd , budincă delicioasă de lămâie și plăcintă cu budincă de lămâie .
Instrucțiuni
Într-un castron, bate gălbenușul de ou.
Se adauga zaharul, laptele, faina, zeama de lamaie, coaja si sarea; bate pana se omogenizeaza. Bate albușul până se formează vârfuri tari; amestecați ușor în amestecul de lămâie.
Se toarnă în două 6 oz neunse. cupe de cremă (cupele vor fi foarte pline).
Așezați paharele într-un recipient de 8 inci. tava patrata de copt.
Turnați apă clocotită în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și blatul este auriu.
Serviți cu frișcă dacă doriți.