Poussins Cu Lămâie La Grătar

Poussins de lămâie la grătar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1048 calorii. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, găini cornish, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poussins La Grătar Cu Unt De Lămâie, Poussins Cu Ierburi La Grătar, și Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune (cu capac) sau preîncălziți un grătar cu gaz la foc mediu.
Se amestecă împreună untul înmuiat, coaja, cimbru tocat, rozmarin, sare și piper cu o furculiță.
Clătiți poussins și uscați. Condimentați cavitățile cu sare și piper. Lucrând de la capătul cavității fiecărei păsări, treceți degetele între piele și carnea sânilor și picioarelor pentru a slăbi pielea fără a rupe. Împingeți untul de lămâie sub piele și masați pielea din exterior pentru a răspândi uniform untul peste sâni și pe picioare.
Introduceți o crenguță de cimbru și 2 pene de lămâie în cavitatea fiecărui poussin, apoi legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ungeți păsările cu unt topit și condimentați cu sare și piper.
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 3 până la 4 secunde), așezați păsările, pieptul în sus, pe grătar și acoperiți grătarul. Prăjiți, rotind la fiecare 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de litri F, 45 până la 55 de minute.
Transferați păsările într-un platou și aruncați sfoara, apoi lăsați să stea 10 minute.
* Poussins pot fi prăjite în treimea superioară a unui cuptor de 450 F de 30 până la 40 de minute. Folosiți o tigaie superficială suficient de mare pentru a le ține fără aglomerare.