Poussain din Africa de Vest ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă De Arahide Din Africa De Vest, Tocană De Vită Din Africa De Vest, și Tocană de pui din Africa de Vest – un drept din bine hrănit 2 pentru rețete similare.
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Kanonkop Pinotage cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.