Potârniche cu miere și piper negru cu dovlecei prăjiți

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., miere și piper negru potârniche cu dovlecei prăjiți ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $10.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 165g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1141 calorii. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, bulion de pui, cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Potârniche umplute prăjite și mirt cu mămăligă de castan, Filet de vită prăjit cu piper prăjit și sos de măsline negre, și Sandvișuri Hummus De Curcan Cu Miere De Piper Negru.
Instrucțiuni
Tăiați coloana vertebrală dintr-una dintre potârnici folosind o pereche puternică de foarfece de bucătărie sau foarfece de pasăre. Întoarceți pasărea, apoi folosiți greutatea corporală și apăsați în jos pe mijlocul sânului cu călcâiul mâinii, până când potârnichea se aplatizează. Repet.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați păsările cu sare și piper, apoi rumeniți-le rapid 2 la un moment dat în tigaie. Ridicați-vă și lăsați-o deoparte.
Se amestecă cidrul cu mierea, se rezervă o treime din amestec, apoi se înclină restul în tigaie pentru a se degrada. Se amestecă bulionul, apoi se reduce lichidul timp de 5 minute sau până când aveți un sos siropos. Condimentează după gust.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți dovleceii într-un bol de amestecare, aruncați cu cea mai mare parte a cimbrului, condimentați, puțin din amestecul de cidru rezervat și 1 lingură de ulei de măsline. Sfat pe o tavă de copt antiaderentă, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Acum aruncați potârnichile în ceea ce a mai rămas din amestecul de cidru. Se macină mult piper negru și se împrăștie cu o stropire bună de sare. Cuibărește potârnichile printre dovlecei, cu pieptul în sus.
Se presară cu puțin mai mult cimbru. Prăjiți timp de 15 minute, apoi scoateți păsările și lăsați-le să se odihnească. Opriți cuptorul și mențineți dovlecelul cald.
Tăiați păsările în sferturi și serviți deasupra unei grămezi de dovlecei.
Stropiți puțin din sos și împrăștiați cu puțin cimbru, pentru a servi.