Potstickers de Crab și Shiitake cu sos de citrice

Crab și Shiitake Potstickers cu sos de citrice scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 40 de cenți pe porție. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de citrice, unt, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Vase de legume și carne de porc cu sos de citrice-soia, Potstickers cu sos picant de scufundare, și Autocolante Shiitake Pot cu sos de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Sosul De Citrice.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați ciupercile, varza și următoarele 7 ingrediente; se amestecă bine.
Adăugați albușul de ou și carnea de crab, amestecând ușor pentru a combina.
Periați apa în jurul marginilor fiecărui înveliș de potsticker; Așezați 1 lingură de amestec de crab în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți învelișul, formând un semicerc. Îndoiți pliurile suprapuse în aluat pe o parte, apăsând pentru a sigila. (Pliurile permit potstickers să stea în poziție verticală.)
Așezați pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 2 ore.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă jumătate din potstickers și gătiți 2 până la 3 minute până se rumenesc pe fund.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și acoperiți rapid. (Tigaia va șuiera și se va aburi rapid.) Aburiți 3 până la 4 minute până când sunt fierte bine.
Scurgeți tigaia și repetați procedura de prăjire cu abur cu recipientele rămase.
Serviți imediat cu sos de citrice.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.