Potstickers Chinezi
Rețeta Potstickers chinezi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 16. O porție conține 112 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui măcinat, ulei de susan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Potstickers Chinezi, Potstickers Chinezi, și Găluște Chinezești Și Potstickers.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti găluște, gătiți varza în apă clocotită 1 minut sau până se înmoaie.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Se răcește; se taie.
Așezați ciupercile într-un castron mic; acoperiți cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți ciupercile; tăiați.
Combinați varza, ciupercile, 1/4 cană de ceapă verde, 2 linguri de amidon de porumb și următoarele 7 ingrediente (prin albus de ou) într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați 4 ore.
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea gyoza rămasă pentru a preveni uscarea), puneți 2 lingurițe de amestec de porc în centrul fiecărei piele. Umpleți marginile pielii gyoza cu apă. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță rămasă de amidon de porumb (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu piei gyoza rămase și umplutură.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 12 găluște în tigaie; gatiti 3 minute.
Adăugați 1/3 cană de apă. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când apa se evaporă. Repetați procedura cu uleiul de canola rămas, găluștele și apa.
Pentru a pregăti sosul, combinați 3 linguri de ghimbir tocat și ingredientele rămase într-un castron mic.
Serviți sosul cu găluște.