Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, făină, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, aruncați păstârnacul, varza de Bruxelles, ceapa perlată, conopida și rădăcina de țelină cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ceapă Perlată
Măsline întregi Coapte
Telina
Fripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați 6 frunze de salvie și 4 crenguțe de cimbru și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 30 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când legumele sunt fragede și ușor rumenite în pete. Aruncați frunzele de salvie și crenguțele de cimbru. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o cratiță medie, combinați laptele cu ceapa tocată, pătrunjelul, 6 din frunzele de salvie și restul de 2 crenguțe de cimbru și aduceți la foc mic. Acoperiți și lăsați să stea pe foc timp de 15 minute. Se strecoară laptele; clătiți cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Topiți untul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați făina și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Adăugați laptele strecurat în cratiță, reduceți focul la minim și bateți ocazional până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți salvia și cimbru tocat și smântâna grea și condimentați cu nucșoară și sare și piper. Îndoiți sosul în legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Puneți amestecul de legume în opt ramekine mari, cu lățimea de 4 inci și acoperiți cu biscuiții de cartofi dulci necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Ungeți blaturile biscuiților cu oul bătut și apăsați cele 8 frunze de salvie rămase pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Coaceți ghivecele în centrul cuptorului timp de aproximativ 15 minute până când biscuiții sunt aurii și au crescut și umplutura clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați ghivecele să se răcească ușor, apoi serviți.