Potpies de creveți cu topping de Cracker de stridii
Nevoie de o felul principal pescatarian? Potpies de creveți cu topping de Cracker de stridii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 281 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici, țelină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cod la cuptor cu Topping de Cracker Ritz, Înghețată cheie de var cu topping de pesmet de fistic Graham Cracker, și Creveți Wasabi cu Avocado pe Cracker de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați brandy; gatiti 30 de secunde. Se amestecă jumătate și jumătate, pasta de roșii și sucul de scoici; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați amestecul de amidon de porumb, pătrunjel, sare, piper și creveți în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Împărțiți amestecul de creveți uniform între 4 (10 uncii) ramekins acoperite cu spray de gătit. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de pesmet. Aranjați ramekins pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.