Posole cu curcan și Chipotle Gorditas în formă de inimă

Posole cu curcan și Chipotle Gorditas în formă de inimă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Posole cu curcan și Chipotle Gorditas în formă de inimă. Această rețetă face 2 porții cu 786 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de ardei iute poblano, masa harina, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pizza În Formă De Inimă, Inima În Formă De Plăcintă Pops, și Cookie-Uri În Formă De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti gorditas, combinați primele 4 ingrediente. Se amestecă în apă, 1 1/2 linguri de ulei și chipotle chile. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Tăiați cu un tăietor ascuțit (1 1/2 inch) în formă de inimă în 12 gorditas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
4
Așezați gorditas pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aruncați orice aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 8 minute. Rezervați 6 gorditas pentru o altă utilizare; refrigerați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti posole, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Combinați curcanul și 1 lingură de sos adobo, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Toată TurciaToată Turcia
9
Adăugați amestecul de curcan la tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați 1/4 cană de bulion și 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Adăugați amestecul de bulion, bulionul rămas, hominy și ardeii iute poblano la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
HominyHominy
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scoateți 2 1/2 căni posole pentru o altă utilizare; refrigerați într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.
13
Aranjați 6 gorditas deasupra posole în tigaie; acoperiți și fierbeți 5 minute. Lingura 1 1/4 cani posole în fiecare din 2 boluri, și partea de sus fiecare portie cu 3 gorditas.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
14
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista