Posh tort de condimente

Posh tort de condimente
Posh tort condiment ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 335 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, zahăr auriu, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Posh Piggies, Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, și All-in-one posh miel Bălți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și bază-aliniați o formă de tort rotundă, cu fundul liber, de 18 cm adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Pentru tort, amestecați împreună făinurile, praful de copt și zahărul. Deschideți păstăile de cardamom și îndepărtați semințele minuscule (aruncați păstăile). Măcinați semințele într-o pulbere folosind un pistil și mortar, apoi amestecați în amestecul de făină cu coaja de portocală și toate celelalte condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Frecați untul în amestec până când arată ca firimituri grosiere. Tăiați grosolan jumătate din nuci pecan și amestecați în amestec cu stafidele, sultanele și merisoarele. Bateți oul, turnați laptele și amestecați în amestecul de tort. Puneți amestecul în formă, nivelați partea superioară și împrăștiați peste jumătățile de pecan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Stafide AuriiStafide Aurii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Coaceți timp de 45 de minute, apoi coborâți focul la 150C/ventilator 130C/ gaz 2 și coaceți încă 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
În timp ce tortul se coace, pregătiți toppingul. Se usucă merisoarele pe hârtie de bucătărie, apoi se aruncă cu zahărul într-un castron mic. După a doua 45 de minute de coacere, lingurați merișoarele cu zahăr peste vârful tortului. Reveniți la cuptor pentru încă 15-20 de minute, sau până când afinele sunt lipicioase și o frigăruie introdusă în tort iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Lăsați tortul să se răcească în formă, apoi întoarceți-l pe un suport de sârmă. Decorați cu panglică. Tortul se păstrează cel mai bine peste noapte pentru ca aromele să se înmoaie înainte de feliere. Se va păstra într-o cutie etanșă până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu condimente. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista