Porumb și orez Verde Chile
Porumbul și orezul Verde Chile este un fără gluten garnitură. O porție conține 166 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Un amestec de amestec de brânză mexicană, porumb de miez, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar și baie de Chile verde, Prajituri De Porumb Verde Chile, și Chowder de porumb și Chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați orezul fiert și toate ingredientele rămase, cu excepția amestecului de brânză mexicană; se amestecă bine.
Se toarnă în caserola pulverizată.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 30 până la 35 de minute sau până când caserola este bine încălzită și brânza este topită.