Porumb învelit cu busuioc pe Știulet
Rețeta de porumb învelit cu busuioc pe Știulet ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de urechi porumb, piper, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Creveți Înveliți Cu Busuioc De Bacon, și Midii învelite în Pancetta cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile și mătasea din porumb.
Combinați margarina, sarea și piperul într-un castron mic, amestecând bine.
Ungeți amestecul de margarină peste porumb.
Așezați fiecare ureche pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă.
Așezați 3 frunze de busuioc sub fiecare ureche de porumb și 3 frunze peste fiecare ureche.
Rotiți folia pe lungime în jurul fiecărei urechi; răsuciți la capete pentru a sigila.
Așezați porumbul învelit în folie pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se înmoaie.