Porumb Sud-Vestic La Grătar
Porumbul sud-vestic la grătar este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 109 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată De Porumb Din Sud-Vest, Tigaie De Porumb Din Sud-Vest, și Porumb Sotat Sud-Vestic.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă grătarul cu ulei de canola.
Puneți porumbul direct pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gatiti 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste usor pe toate partile.
Între timp, într-un castron mic, amestecați sarea și coriandrul; pus deoparte.
În tigaia antiaderentă de 8 inci, amestecați 1 lingură de ulei și chimenul. Gatiti la foc mediu aproximativ 30 de secunde, amestecand frecvent, pana cand este parfumat. Se amestecă praful de usturoi și ardeiul roșu.
Periați amestecul de chimen peste porumbul fierbinte; se presară cu amestec de coriandru-sare.