Porumb sotat cu roșii și busuioc
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Porumbul sotat cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, frunze de busuioc, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Porumb sotat cu roșii, Fetan și busuioc, Creveti sotati cu rosii proaspete, vin si busuioc, și Calamari Sotati Cu Rosii, Busuioc, Stafide Si Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește porumbul în ulei până când este crocant. Se amestecă roșiile, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; se presară busuioc.