Porumb sotat cu roșii și busuioc

Porumb sotat cu roșii și busuioc
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Porumbul sotat cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, frunze de busuioc, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Porumb sotat cu roșii, Fetan și busuioc, Creveti sotati cu rosii proaspete, vin si busuioc, și Calamari Sotati Cu Rosii, Busuioc, Stafide Si Nuci De Pin.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește porumbul în ulei până când este crocant. Se amestecă roșiile, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; se presară busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista