Porumb la grătar în coji
Porumbul la grătar în coji ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, urechi porumb în coji, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb, Porumb Aztec BBQ ' D în coji, și Somn & Nopales în coji de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă cojile din porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea.
Combinați untul și pătrunjelul; se întinde peste porumb. Reînfășurați porumbul în coji și fixați-l cu sfoară. Se înmoaie în apă rece timp de 20 de minute; scurgere.
Gratiți porumbul, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se des.