Porumb la grătar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija

Reteta de porumb la gratar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 55 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 639 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ardei habanero, limes, porumb de urechi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Porumb la grătar pe știulete cu unt de usturoi, var proaspăt și brânză Cotija, Porumb la grătar pe știulete cu unt de Chili-Lime și brânză Cotija, și Exact cum îmi prăjesc porumbul + Lime Chipotle și unt de brânză Cotija pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu. Cojiți înapoi cojile porumbului fără a le îndepărta.
Îndepărtați mătăsurile și recuperați porumbul cu coaja. Se înmoaie în castron mare de apă rece timp de 30 de minute.
Scoateți porumbul din apă și scuturați excesul.
Așezați porumbul pe grătar, închideți capacul și grătați timp de 15 până la 20 de minute.
Desfaceți porumbul și ungeți cu untul de usturoi.
Se presară cu brânza cotija și se strecoară cu var.
Se presară cu arpagic tocat, pentru a garnisi.
Combinați untul, usturoiul, habanero și arpagicul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.