Porumb la grătar cu vinetă de arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar cu vinaigretă de arțar. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 19%. Încercați Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, Porumb la grătar cu arțar și Chipotle, și Salată de porumb la grătar cu vinetă fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Acoperiți porumbul cu apă; lăsați să stea 30 de minute. (Împiedică arderea cojilor.)
Scurgeți porumbul și uscați-l. Trageți cojile peste porumb.
Se amestecă împreună ceai și următoarele 6 ingrediente într-un bol mic de amestecare.
Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu (300 până la 35
20 de minute. Trageți cu grijă cojile înapoi,lăsând atașat.
Periați sâmburii cu vinetă.
Se servește cu vinaigreta rămasă.