Porumb la grătar cu usturoi-unt de coriandru
Porumb la grătar cu unt de usturoi-Cilantro este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți chimen măcinat, porumb Spice în coji, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Porumb Cu Unt De Coriandru De Usturoi, Porumb la grătar cu unt de coriandru, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de coriandru și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul (în coji) într-un recipient mare; acoperiți cu apă rece.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de unt de usturoi-Cilantro. Capac; la frigider până la servire.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Puneți porumbul (în coji) pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 30 de minute, întorcându-vă ocazional, până când porumbul este fraged.
Scoateți cojile din porumb.
Serviți porumbul cu unt de usturoi-Cilantro.