Porumb la grătar cu unt de piper Piquillo și Manchego ras

Porumbul la grătar cu unt de piper Piquillo și Manchego ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 517 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, urechi de porumb, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Broccoli prăjit cu Manchego ras, Ardei Piquillo umpluți cu Chorizo și Manchego, și Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru porumbul la grătar: trageți cojile de porumb suficient pentru a îndepărta mătăsurile, fără a îndepărta cojile de pe tulpină. Re-înfășurați porumbul în coji și înmuiați-l în apă rece timp de 15 minute.
Pentru untul de ardei piquillo: amestecați untul, ardeii piquillo, usturoiul, cimbrul, ardeiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până la neted. Răzuiți untul într-un bol, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore înainte de utilizare. Înmuiați ușor untul înainte de utilizare.
Încălziți grătarul pentru grătar direct.
Scoateți porumbul din apă, agitați și așezați pe grătarele grătarului. Acoperiți grătarul și gătiți porumbul până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți porumbul de pe grătar, trageți cojile înapoi și periați porumbul cu untul de piper piquillo.
Presărați porumbul cu sare și piper, Manchego și cimbru.