Porumb la grătar cu glazură asiatică dulce-savuroasă
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Porumbul la grătar cu glazură asiatică dulce-savuroasă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, spice de porumb, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri moi de vară Asiatice cu sos dulce și sărat, Porumb Sărat La Grătar, și Brioșe De Porumb Dulci Și Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Topiți untul cu 2 linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați amestecul de sos de pește și ceapa verde și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Faceți înainte: sosul de unt se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Preîncălziți grătarul (căldură medie-mare).
Ungeți porumbul cu ulei. Gratiți porumbul până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 13 minute.
Ungeți porumbul generos cu sos de unt și serviți, trecând separat sosul rămas.
* Sosul de pește este un ingredient versatil. Încercați (
amestecat cu usturoi și coriandru ca marinată pentru pui la grătar; (
în sos de grătar pentru coaste; (
într-o salată de mere verzi tăiate și coriandru tocat ;și (
într-un unt compus cu cayenne și șalotă pentru pește la grătar. Este disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.