Porumb la grătar cu glazură asiatică dulce-savuroasă

Porumb la grătar cu glazură asiatică dulce-savuroasă
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Porumbul la grătar cu glazură asiatică dulce-savuroasă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, spice de porumb, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri moi de vară Asiatice cu sos dulce și sărat, Porumb Sărat La Grătar, și Brioșe De Porumb Dulci Și Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Topiți untul cu 2 linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați amestecul de sos de pește și ceapa verde și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De PeșteSos De Pește
SosSos
3
Faceți înainte: sosul de unt se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Preîncălziți grătarul (căldură medie-mare).
6
Ungeți porumbul cu ulei. Gratiți porumbul până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Ungeți porumbul generos cu sos de unt și serviți, trecând separat sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
PorumbPorumb
8
* Sosul de pește este un ingredient versatil. Încercați (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
9
amestecat cu usturoi și coriandru ca marinată pentru pui la grătar; (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
10
în sos de grătar pentru coaste; (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
11
într-o salată de mere verzi tăiate și coriandru tocat ;și (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12
într-un unt compus cu cayenne și șalotă pentru pește la grătar. Este disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PeștePește

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista